دکتر محمد قوام زاده در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: رنگهای شیمیایی مورد استفاده در تهیه پاستیل ممکن است باعث بروز بیش فعالی و تغییرات روانی در کودکان شود.
وی ادامه داد: رنگ زرد در این مورد مصداق بیشتری دارد.
این متخصص تغذیه در پاسخ به این که آیا پاستیل کلسیم برای ترمیم استخوانها دارد یا نه، گفت: ژلاتین تنها پروتئین حیوانی است که ارزش غذایی بسیار پایینی دارد و نمیتواند کلسیمی برای استخوانها و بدن به همراه داشته باشد.
خوردن پاستیل میتواند منجر به بروز حساسیت در کودکان شود
قوام زاده، کم اشتهایی و حجم معده، پوسیدگی تدریجی دندان، افزایش وزن را از دیگر عوارض مصرف بیش از اندازه پاستیل عنوان کرد.